google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Лестър рестартира преговорите с младите си звезди Джеймс Мадисън и Чалар Союнчу за нови дългосрочни контракти, който биха отказали евентуални кандидати за трансфер, информира британския вестник „Дейли Мейл“.

 

„Лисиците“ ще трябва да преговарят с още петима играчи, който са с изтичащи договори. В края на месеца свършват контрактите на капитана Уес Морган, левия защитник Кристиан Фукс, полузащитника Нампалис Менди, вратаря Елдин Якупович и пратения под наем Райън Бенет.

„Продължаваме разговорите в отбора. Някои от футболистите, като Уес и Папи (Менди) са с изтичащи договори, но за сега са при нас и тренират на максимум. Техните агенти също участват в преговорите и се стремят за постигане на договорка. След това вече нещата ще зависят и от решението на ръководството“ – казва наставникът на „сините“ Брендън Роджърс.

Почти сигурно отборът ще се раздели с опитния атакуващ полузащитник Анди Кинг, който е в състава, още от както отборът се състезаваше в Лига 1. 31-годишния Кинг взе участие и в шампионския сезон на „лисиците“.

Брендън Роджърс коментира и темата с големите си звезди Мадисън и Союнчу. – „ Към двамата са отправени предложения още в началото на календарната година, но през последните седмици нещата се забавиха заради пандемията. Очакваме дискусиите да започнат отново“.

Настоящата кампания от Висшата лига на Англия бе прекъсната в средата на месец март, само 9 кръга преди края си. В настоящото класиране, Лестър заема трето място. Очаква се първенството да се рестартира на 17-ти юни.