Левандовски: Смятам, че Нагелсман е добър треньор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„От години съм сред най-добрите, може би съм най-добрият, бих искал да бъда такъв", споделя полският национал

Звездата на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски направи коментар за новия треньор на тима Юлиан Нагелсман. Той заяви, че все още не говорил с него и смята, че е добър треньор. Полският голаджия заяви също, че чувства Карло Анчелоти като свой чичо. Той добави, че е достигнал до нивото на Кристиано Роналдо и Лионел Меси.

„Докато Юрген Клоп е треньор, който се стреми да бъде като твой баща, след като те мотивира да дадеш най-доброто от себе си, то Анчелоти за мен е като чичо“, заяви Левандовски за Sportweek.

“Анчелоти винаги е отворен за диалог, готов е да ти помогне. Анчелоти знае какво е важно и какво може да направи разликата при един футболист“, добави още той.

„Все още не съм провел разговор с Нагелсман, не го познавам лично, но според мен той е добър треньор. Изглежда като човек, който е способен да извади най-доброто от своите отбори. Онези, които тренира, винаги надхвърлят очакванията, така че вероятно е добър тактик“, сподели Левандовски.

„Със сигурност съм способен изиграя повече срещи, а не 34. Отбелязах няколко попадения срещу клубове от Серия А в Шампионската лига. Може би не е толкова лесно, тъй като това е много тактическо първенство, но никога не съм мислил дали да се преместя там. Мнозина смятат, че съм робот, но аз съм човек. За нападателя е много важно да прави тренировки всеки ден. От решаващо значение е да развиете мисленето си, тъй като трябва да се вземе най-доброто решение за секунди. Талантът е важен, но без упорита работа няма да се получи, заяви Левандовски.

„От години съм сред най-добрите, може би съм най-добрият, стремя се да бъда такъв. Златната топка не беше моята цел. Спечелих наградата на ФИФА и тази за Най-добър футболист на УЕФА, което означава много за мен. Меси и Роналдо са на върха от много дълго време, но сега мога да ги поканя на масата си. Спечелих всичко през миналия сезон..“, добави полякът.