Леверкузен разби Фейенорд 4-0 в завръщането си в ШЛ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Аспирините“ вкараха 4 гола само през първото полувреме.

Байер Леверкузен се завърна с гръм и трясък в Шампионската лига като разнебити Фейенорд на „Дъ Койп“ в Ротердам с 4-0 като им вкараха 4 гола само в рамките на първите 45 минути на срещата.

Футболистите на Шаби Алонсо имаха нужда само от 5 минути когато Флориан Вирц вкара първият си гол в Шампионската лига след асистенция от Роберт Андрих. Алехандро Грималдо удвои преднината на „Аспирините“ в 30тата минута след асистенция от Джереми Фримпонг, а Флориан Вирц със своя втори гол в мача направи преднината на гостите класическа в 36тата минута като Фримпонг направи своята 2ра асистенция в срещата.

Тимон Веленройтер пък си вкара нещастен автогол след като не успя да избие топка след центриране и така вратаря на Фейенорд покачи преднината на Леверкузен на 4 гола в 44тата минута.

В 67та минута главният съдия прегледа чрез ВАР евентуална дузпа за Фейенорд, но в крайна сметка неговото решение беше. че домакините няма да изпълняват 11 метров наказателен удар.

Завръщането на Байер в Шампионската лига може да бъде запомнящо се ако съдим по първия мач на „Аспирините“ като с Шаби Алонсо начело те със сигурност ще бъдат нежелан опонент в турнира.