Левски и Ботев Пловдив влизат в битка за звезда на Хебър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Набил Макни е привлякъл интереса на два от топ отборите в efbet Лига

Левски подготвя оферта за нападателя на Хебър Набил Макни, съобщава “Тема Спорт”. “Сините” обаче ще трябва да се преборят с конкуренцията на Ботев (Пловдив), който също следи изявите на тунизиеца. Макни има договор с Хебър до края на сезона, но Левски ще се опита да го привлече през зимния трансферен прозорец.

Футболистът, роден в Кан и притежаващ френски паспорт, няма да заема квота за играчи извън Европейския съюз, което е допълнителен плюс за евентуален трансфер. След продажбите на Хосе Кордоба и Рикардиньо, Левски ще разполага с бюджет за нови попълнения, а треньорът Станислав Генчев има за цел да подсили атаката с класен нападател, способен да играе на различни позиции в офанзивната линия.

Набил Макни е продукт на школата на Кан, а по-късно е преминал през академията на Страсбург. Той е играл за италианския Киево преди фалита на клуба, след което продължава кариерата си в тунизийския Етоал дю Сахел. След периоди в Либия и Тунис, нападателят се присъединява към Хебър, където впечатлява с представянето си. През този сезон Макни е реализирал пет гола в 9 мача за пазарджишкия тим.