Левски и ЦСКА с публика през октомври на Васил Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Вечното дерби“ беше преместено за октомври месец, за да може да се изиграе на националния стадион.

Апелативната комисия към БФС обяви, че ще размени местата на 8мия и 12тия кръг в програмата на родния шампионат. С този ход става възможно „Вечното дерби“ между „Сините“ и „Червените“ да се проведе на 19 октомври и на националния стадион „Васил Левски“.

Провеждането на сблъсъка между столичните грандове предизвика сериозна драма както между феновете, така и между шефовете на двата тима след като по програма дербито трябваше да се играе в средата на септември на националния стадион „Васил Левски“, но това не беше възможно поради планирани други събития на определените дати.

Първоначално алтернативата беше мачът да се играе на стадиона на Левски, но пък без гостуваща агитка. От ЦСКА не бяха доволни от решението и решиха да обжалват, а днес след среща между всички институции и ръководни фактори от сини и червени, се стигна до промяната, която ще позволи в крайна сметка да видим двубоя на „Васил Левски“.

Собственикът на „Сините“ Наско Сираков остана недоволен от решението като пред медиите определени промяната като „несериозна“ и добави, че това е в ущърб на „Сините“, които са на първо място в Първа лига.