Левски и Лудогорец не могат да се разберат за датата за Купата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ще направим допълнителна среща между Лудогорец и Левски. Това са мачове, които ще бъдат излъчвани", заяви Атанас Караиванов

Президентът на Професионалната футболна лига Атанас Караиванов направи разкритие, че отборите на Левски и Лудогорец не могат да постигнат споразумение за датата на двубоят помежду си, ако прескочат 1/16-финалите и се класират на 1/8-финалната фаза за Sesame Купа на България.

От Лудогорец предпочитат последният им официален мач да бъде на 8 декември, докато желанието на водения от Станимир Стоилов е последният им двубой да се проведе до 30 ноември.

“Има за изиграване и два отложени мача за първенство – Славия – Лудогорец и Лудогорец – Левски, както и, ако двата тима се класират за втори кръг, още един двубой Лудогорец – Левски”, заяви Караиванов.

“Желанието на двата тима е да си доиграят срещите. За молбата на Левски знаете максимално рано. Лудогорец иска да си изиграе мачовете – двата отложени и евентуално два от Купата. Не се постига разбирателство за датите. Ще направим допълнителна среща между тях. Това са мачове, които ще бъдат излъчвани.

Мачовете бяха отлагани с молба на единия клуб, на другия клуб. Знаете, че сме планирали два отложени мача на ЦСКА и на Левски. Надявам се да намерим решението. Нито един отбор не е казал да се отлагат срещите за догодина. Датите обаче не може да бъдат напаснати”, каза още шефът на ПФЛ.