Левски и Станислав Иванов не могат да се разберат за нов договор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Най-проспериращият футболист на Левски Станислав Иванов все още не е подновил договора си със “сините”, като контрактът му е до лятото на 2021 г. Офанзивният футболист не може да се разбере с ръководството на столичани за заплатата, която ще получава.

Играчът и неговият мениджър са поискали от клуба Иванов получава толкова, колкото взима и нападателят Станислав Костов. Според неофициална информация, голмайсторът за миналия сезон се разписва срещу 7500 евро на месец.

В първия момент от Левски са отхвърлили това искане с мотива, че бюджетът ще бъде сериозно съкратен и таванът на заплатите ще е около 10 000 лв. Ръководителите на “сините” дори са се оплакали, че Стаси не се опитва да влезе в тежкото финансово положение на клуба в момента и ги изнудва за нереално възнаграждение. Заради кризата обаче и заплатата на Костов ще бъде намалена при условия, че се съгласи да остане на “Герена”.

В тази ситуация на двамата нападатели ще им бъдат предложени еднакви заплати, като от тях ще зависи дали ще останат на “Герена”. В същото време обаче Стаси Иванов е поставен и в трансферната листа на Левски, тъй като за него клубът може да вземе сериозна сума предвид младата му възраст и силните изяви в последната година.  В случай, че няма сериозни оферти за крилото, той ще остане в Левски, а от отбора очакват да вдигне още повече класата си.