google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тимът от дунавския град вече се сдоби с пет нови попълнения

Устремилият се към Втора лига Левски (Лом) продължава с трансферните удари, които повече от ясно показват докъде се простират амбициите на тима от дунавския град.

След като още преди Нова година ломчани съумяха да си осигурят услугите на бранителите Деян Иванов и Алекс Георгиев, днес се разбра, че убедителният лидер в Северозападната Трета лига ще привлече в редовете си още трима футболисти.

Подготовка с тима, предвождан от Благой Кръстанов, ще започне трио офанзвини играчи, като сред тях изпъква опитният Петко Петков. 31-годишният нападател, който е бивш играч на Банско, ЦСКА 1948, както и на австрийски и кипърски тимове, има на сметката си около 180 реализирани гола.

За последно той носи екипа на друг третодивизионен клуб – Балкан (Ботевград), с чийто екип се разписа девет пъти през есента.

Другите две нови попълнения са Пиер Перов и Мирослав Радев.

Левски оглавява подреждането в Северозападната Трета лига с 41 точки, следван от Севлиево с 34 и Янтра (Полски Тръмбеш) с 33. Ломчани са единственият тим в групата, който все още не познава вкуса на порежанието.

В първия кръг от пролетния полусезон Левски е домакин на Янтра.

Отборът ще се събере за начало на зимната си подготовка на 18 януари. Ломчни ще изиграят първата си контрола  – срещу Литекс, в Ловеч на 27 януари.

По време на подготвителния лагер в Сандански през февруари Левски ще премери сили с Пирин (Гоце Делчев), Перун (Кресна) и Вихрен (Сандански).