google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Говорихме няколко пъти, но в крайна сметка прецених, че ще е по-здравословно за мен, моето семейство, а и за тях, да НЕ се връщам на този етап", сподели опитният халф.

Първият българин с гол в Шампионската лига – Мариян Огнянов, отрече появилите се информации в последните дни, че ще се завърне като футболист и треньор в Левски Лом.

Считаше се за сигурно, че Мацата ще акостира обратно в родния си град, но той опроверга категорично тези твърдения.

„Почти нищо общо с истината в тази публикация. Силно се надявам човекът, който я е писал, да се е объркал нещо и по погрешка да ме е споменал. В противен случай или е зле информиран, или тече някаква пошла пиар акция на мой гръб. Или пък целта е да се заблудят и без това малкото останали хора, които се интересуват от футбол в града вече.

Истината е следната: Говорихме няколко пъти, но в крайна сметка прецених, че ще е по-здравословно за мен, моето семейство, а и за тях, да НЕ се връщам на този етап. Аз, като ломчанин, ще стискам палци на новосформирания клуб. Надявам се, че ще устиска повече от предишния. Хубава вечер и честит празник, българи”, написа Огнянов в социалните мрежи.