google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Централният бранител на Левски Янис Каргас е попаднал в списъка с излишните играчи. Петър Хубчев е разочарован от представянето на гъркът, при равенството с Черно море. Защитникът направи много слаб мач и имаше вина и за двата допуснати гола на „Тича“. След мача Хубчев коментира, че „някои от играчите нямат място в Левски.“

Един от тези играчи е именно Янис Каргас. Той дойте в клуба през лятото, със свободен трансфер. До сега е изиграл 15 срещи със синята фланелка – 5 мача в „Ефбет“ лига , 2 за купата и 3 в Лига Европа. В тежи срещи гъркът е получил 7 жълти картона, 5 от тях в първенството. Това означава, че защитникът няма да е на линия за домакинството на Славия, в неделя.

Янис е рисков футболист и до момента не оправдава привличането си. Най-вероятно престоят му на „Герена“ ще бъде само един сезон. Още повече, че се очаква драстично редуциране на бюджета за запрати при „сините“.

Във Варна разочароваха и младите футболисти на Левски. През първото полувреме Илия Юруков игра силно и дори се отчете с асистенция за Стайн Спиерингс. През второто обаче младокът бе много неориентиран и се наложи да бъде заменен от Здравко Димитров. Резервата Ивайло Найденов също не впечатли и бе лесно разминаван на левия бек.