Левски не успя да победи Спартак Варна без Томаш
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Сините“ не успяха да победят отбор, напуснат от треньора си 3 дни преди мача.

Левски разочарова в гостуването си на Спартак Варна като двата отбора завършиха 0-0 на стадион „Спартак“ като това беше първия мач на „Соколите“ от новия сезон в който не бяха водени от Александър Томаш, който реши да ги напусне преди няколко дни и да поеме ЦСКА.

Иван Цветанов води отбора, който измъкна равенството срещу временния лидер в Първа Лига – Левски, а пък Спартак Варна са втори само на 2 точки зад “Сините”.

„Соколите“ имаха първата по опасна ситуация в срещата като в осмата минута Ахмед Ахмедов спечели фал за своя отбор, но Антонио Вутов стреля в стената, а при добавката Филип Лесняк бе твърде неточен.

„Сините“ пък стигнаха до по интересно положение в 17тата минута когато Асими Фадига шутира, но топката беше хваната от вратаря на домакините.

В добавеното време на първата част гостите от София имаха отново положение, но Мартин Величков запази резултата непроменен.

В 85тата минута Антонио Вутов се опита да изненада вратаря на гостите с далечен шут от фаул, но топката излезе в аут високо над горната греда. Минути по-късно, домакините направиха опасна атака, но тя завърши с неточен удар извън наказателното поле на Бернардо Коуто.

След този резултат на “Коритото” ситуацията на върха не се промени – Левски остана с две точки преднина пред Спартак Варна. Черно море и Лудогорец обаче може да се наредят зад “сините”, ако запишат победи в този кръг.