Левски няма да организира лагер заради новите мерки за COVID-19
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" ще се готвят на "Герена" до подновяването на шампионата

Пандемията от коронавирус отново обърка плановете на наставника на Левски Славиша Стоянович. Специалистът завари група от 7 души в началото на повторния си престой на „Герена“, а сега коварният вирус ще промени намеренията му за лагер, който да се проведе в паузата за световните квалификации.

Както е известно, Славиша Стоянович искаше да заведе играчите на лагер, за да може те да бъдат повече време заедно и да се съсредоточат в работата си. На този етап обаче 26-кратните шампиони на България ще тренират на „Герена“. Причината за това са мерките, които бяха въведени и в хотелите от началото на седмица. Славиша Стоянович няма право да ползва конферентните зали за разбори, а освен това играчите ще трябва да се хранят в стаите си, което не е препоръчително за сплотяването на колектива, пише „Мач Телеграф“.

В такъв случай е възможно Левски да направи кратък лагер, ако се стигне до отваряне след 31 март. Той ще се проведе в Правец, а Левски насрочи две контроли в паузата – срещу Локомотив София в неделя и срещу Сливнишки герой на 3 април.