Добави коментар
"Сините" ще се готвят на "Герена" до подновяването на шампионата

Пандемията от коронавирус отново обърка плановете на наставника на Левски Славиша Стоянович. Специалистът завари група от 7 души в началото на повторния си престой на „Герена“, а сега коварният вирус ще промени намеренията му за лагер, който да се проведе в паузата за световните квалификации.

Както е известно, Славиша Стоянович искаше да заведе играчите на лагер, за да може те да бъдат повече време заедно и да се съсредоточат в работата си. На този етап обаче 26-кратните шампиони на България ще тренират на „Герена“. Причината за това са мерките, които бяха въведени и в хотелите от началото на седмица. Славиша Стоянович няма право да ползва конферентните зали за разбори, а освен това играчите ще трябва да се хранят в стаите си, което не е препоръчително за сплотяването на колектива, пише „Мач Телеграф“.

В такъв случай е възможно Левски да направи кратък лагер, ако се стигне до отваряне след 31 март. Той ще се проведе в Правец, а Левски насрочи две контроли в паузата – срещу Локомотив София в неделя и срещу Сливнишки герой на 3 април.

Добави коментар
Гласувай: