Левски подписа нов договор с “Бул Инс”

Левски подписа нов договор с "Бул Инс" 1
1 0

От Левски обявиха, че са подписали  нов рекламен договор със застрахователно дружество „Бул Инс“ АД, с който разширяват своето сътрудничество.

От днес левскарите ще ползват 5% отстъпка от застраховка „Гражданска отговорност“ или КАСКО във всички офиси на ЗД „Бул Инс“ АД в цялата страна.

“За целта всеки притежател на членска карта на „ПФК Левски“ ще получи и карта на „Бул Инс“, с която ще получи право на застрахователни отстъпки,” обясниха от клуба. “Със стартирането на кампанията за членските карти на „ПФК Левски“ на 1 октомври тази година ще бъде активирана и съвместната кампания с „Бул Инс“.”

За всички левскари е важно да знаят, че 15% от стойността на всяка направена в офис на „Бул Инс“ застраховка КАСКО ще влизат в банковата сметка на Левски. 10% от стойността на всяка застраховка „Гражданска отговорност“ в „Бул Инс“ също ще подпомагат финансово любимия клуб.

“Ръководството на „ПФК Левски“ поднася своята благодарност към ЗД „Бул Инс“, което е дългогодишен наш партньор, за подадената ръка в този труден момент за клуба и се надява това разширено сътрудничество да донесе ползи и за двете страни,” написаха от Левски.