Левски подписа за един сезон с Ники Кръстев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Вратарят Николай Кръстев се завърна на Герена, подписвайки договор със Сините за една година, съобщиха от Левски.

През миналия сезон стражът носеше екипа на Витоша Бистрица.

„Чувствам се страхотно отново у дома и нямам търпение да започна тренировки с отбора,” заяви Кръстев. “Сега нещата на „Герена“ са по-различни от последния ми престой.

“Изгражда се тим, в който юношите на клуба ще получат голям шанс за изява. Заедно с това около тях ще има и опитни български играчи, които да им помагат. Това е пътят и се надявам да зарадваме хората с добри резултати.

“Надявам се през този сезон да видим един „Левски“, който излиза със сърце и душа на терена и да се бори зa победа във всеки двубой. В личен план се чувствам отлично, здрав съм и се радвам, че успях да натрупам игрови опит през месеците, прекарани във „Витоша“ (Бистрица).”

Кръстев има 20 мача във всички турнири за Левски като в шест от тях запази вратата си суха. Той направи дебюта си за мъжкия тим на Сините на 28 февруари 2017 години при гостуването на Дунав (Русе), завършилп 2:2.

Миналата година Кръстев напусна Левски, за да пробва късмета си в Англия. Там той бе на проби в няколко отбора, но в крайна сметка се завърна в България.

Кръстев ще замести националът Георги Георгиев, който напусна клуба преди няколко дни и се присъедини към Черно море.