Левски подписа за един сезон с Ники Кръстев

Прочетена:1106
Левски подписа за един сезон с Ники Кръстев 1
0 0

Вратарят Николай Кръстев се завърна на Герена, подписвайки договор със Сините за една година, съобщиха от Левски.

През миналия сезон стражът носеше екипа на Витоша Бистрица.

„Чувствам се страхотно отново у дома и нямам търпение да започна тренировки с отбора,” заяви Кръстев. “Сега нещата на „Герена“ са по-различни от последния ми престой.

“Изгражда се тим, в който юношите на клуба ще получат голям шанс за изява. Заедно с това около тях ще има и опитни български играчи, които да им помагат. Това е пътят и се надявам да зарадваме хората с добри резултати.

“Надявам се през този сезон да видим един „Левски“, който излиза със сърце и душа на терена и да се бори зa победа във всеки двубой. В личен план се чувствам отлично, здрав съм и се радвам, че успях да натрупам игрови опит през месеците, прекарани във „Витоша“ (Бистрица).”

Кръстев има 20 мача във всички турнири за Левски като в шест от тях запази вратата си суха. Той направи дебюта си за мъжкия тим на Сините на 28 февруари 2017 години при гостуването на Дунав (Русе), завършилп 2:2.

Миналата година Кръстев напусна Левски, за да пробва късмета си в Англия. Там той бе на проби в няколко отбора, но в крайна сметка се завърна в България.

Кръстев ще замести националът Георги Георгиев, който напусна клуба преди няколко дни и се присъедини към Черно море.

Сподели