Левски прави допълнителни изследвания на Охене
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Халфът има проблем в коляното, но операцията се отлага

Полузащитникът на Левски Карлос Охене ще премине отново допълнителни прегледи, за да се подготви за завръщане към тренировките на отбора.

31-годишният халф беше включен в групата за мача със Славия, завършил с победа 1:0, но не се появи на терена. Контузията му, получена по време на срещата с ЦСКА 1948 (4:2), се влоши, като Станислав Генчев го замени на полувремето с Клемент Икенна.

Охене се нуждае от операция, за да излекува напълно травмата си в коляното, но все още не е ясно дали интервенцията ще бъде извършена скоро или ще се изчака зимната пауза, за да може да пропусне възможно най-малко мачове.

Ганаецът може да бъде включен в групата за предстоящия мач на Левски срещу Арда, но вероятно ще остане на резервната скамейка отново и ще се появи само ако има спешна нужда от него. На неговата позиция срещу Славия действаше капитанът Цунами, тъй като Станислав Генчев все още не предпочита 21-годишния Клемент Икенна за титулярната роля. Икенна все още не се вписва напълно в изискванията на треньорския щаб, което му пречи да заеме постоянна позиция в състава.