Левски преподписва с българско трио
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
В края на сезона "сините" ще трябва да вземат много важни решения

Ръководството на Левски е взело решение да започне преговори за нов договор с трима ключови футболисти. Става въпрос за капитана Пламен Аднреев, халфа Илиян Стефанов и нападателя Марин Петков. Настоящите договори и на тримата са до края на следващия сезон.

Андреев е ключова фигура в състава и е любимец на феновете. Едва 18-годишният страж прави феноменална кампания, в която е изиграл 21 мача без допуснат гол. Стефанов също по принцип е сред титулярите на “Герена”, но през втория полусезон прекара доста време на скамейката, поради контузии. Очаква се обаче той да бъде в основата на халфовата линия на Левски през следващия сезон, тъй като най-вероятно Филип Кръстев и Андриан Краев ще напуснат клуба. Мартин Петков има доста по-малко игрови минути и от Андреев и от Стефанов. Той обаче показва солидно представяне когато е на терена. През настоящата кампания той успя да запише 4 попадения.

Другият за когото се спекулира, че може да преподпише със “сините” е десният бек Жереми Петрис. Той също прави изключително силен сезон и е сред най-постоянните в изявите си футболисти.