Левски разполага с пари само до края на месеца
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев сподели с колко пари разполага клубът. В момента в касата на “сините” има 200 000 лева, а голяма част от тях ще заминат покрай организацията за мача с ЦСКА-София през уикенда. 

Освен това Левски трябва да плати към НАП 143 000 лева. Положението в клуба не изглежда никак добро, а към ден днешен никой не се е свързал със “сините” за евентуален нов спонсор след оттеглянето на “Национална лотария”.

“В края на месеца финансовите средства, които имаме в ммента, ще свършат. За момента никой не ни е потърсил да предложи спонсорски договор. Ако стадионът се пълни във всеки мач, това е добър приход. Възможно е да продадем футболисти”, заяви Павел Колев за “Дарик”.

“Вариант за подпомагане на клуба е закупуване на абонаметни карти. Ще започнем също дарителска кампания, която ще цели да стабилизира ситуацията”, споделя Колев.

“Не виждам изход в тази патова ситуация. Не знам как ще се разреши този сложен проблем. В този момент свежи финанси няма как да влизат в клуба и ще разполагаме с това, което имаме. Бюджетът ни е доста ограничен и това не ни дава поводи за оптимизъм. От собствениците на клуба нямамен икаква информация. Колкото и да желаем да сме честни с всички, на доста от въпросите не намираме отговори”.