Левски с минимална победа срещу Славия в Овча Купел
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Сините“ спечелиха с 1-0 на "Александър Шаламанов".

Левски София успя да постигне успех с 1-0 срещу Славия София в най-старото столично дерби на стадион “Александър Шаламанов” като единственото попадение беше реализирано в добавеното време на първото полувреме.

Единственият гол в мача дойде дълбоко в добавеното време на първите 45 минути, когато Левски получиха правото да изпълнят корнер и Кристиан Димитров разстеля вратаря на домакините с глава, за да осигури преднината на гостите.

През втората част, Левски бранеха своята преднина и в крайна сметка успяха като трите точки се оказаха най-важни за „Сините“ от тази среща.

Това е 2ра поредна победа за футболистите на Станислав Генчев като в последните си 4 двубоя от Първа лига Левски имат 3 победи и 1 равенство като са същия точков състав като лидера Лудогорец – 22, но „Орлите“ са изиграли 1 двубой по-малко от „Сините“.

Славия пък записа 3та поредна загуба в първенството като „Белите“ са без победа в последните си 5 срещи от Първа Лига в които имат спечелена една единствена точка и се намират на 12тата позиция във временно класиране с едва 8 точки.