Левски с първи мач без Робърта, Стоянович умува за нова схема
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" срещат Локо София в контрола, Стивън Петков и Билал Бари са опциите за върха на атаката

Днес Левски ще изиграе първия си двубой след продажбата на Найджъл Робърта. “Сините” се изправят срещу Локомотив София в контрола, като наставникът Славиша Стоянович все още не е решил дали да залага трайно на схема с двама нападатели след продажбата на нидерландеца или да заложи на един играч на върха на атаката и да чака възстановяването на братя Цоневи, пише “Тема Спорт”.

Славиша обмисля тандем Билал Бари – Стивън Петков, или някой от двамата постепенно да бъде заменян от Марин Петков. Ако опитният специалист обмисля дългосрочно вариант с Боби Цонев като лек нападател, до конкуренцията за върха на атаката ще бъде много сериозна. Очаква се още в днешната проверка със столичните “железничари” Стоянович да изпробва няколко варианта.

Братя Цоневи може би ще започнат да влизат в игра за по няколко минути чак след края на сезона. От утре те постепенно ще стартират по-сериозни натоварвания с основната група. Щабът на Левски  внимателно ще следи показателите им и ще залага на тях в официални срещи, когато травмите им отшумят напълно.