google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Феновете на Левски ще имат приятна виртуална среща с любимите си футболисти от следващата седмица. В дните без футбол, клубът от “Герена” стартира уникална инициатива, в която ще срещнат отблизо някои от играчите с феновете чрез видео включвания от домовете на футболистите. Феновете на “сините” ще могат да задават въпроси на своите любимци.

Първото подобно лайв предаване ще се осъществи на 31 март, а първият гост ще е исландският бранител Холмар Ейолфсон, който е един от любимите играчи на феновете на столичани.

Ето какво написаха от Левски:

“Левскари, във вторник, 31.03, ще започнем поредица от видео включвания с футболисти от първия отбор, в които футболистите ще ви „поканят“ в своите домове. От там те ще ви представят свои любими кътчета, предмети, сувенири и награди, за да ви потопят в „своя свят“.

Редом с това ще отговарят на ваши въпроси и ще предизвикат свой съотборник да се включи в поредицата.

Играчът, който ще стартира серията от видеа е Холмар Ейолфсон, а въпроси към защитника публикувайте като коментари под поста!”

🎥Левскари, във вторник, 31.03, ще стартираме поредица от видео включвания с играчи от първия отбор, в които футболистите…

Gepostet von ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI am Donnerstag, 26. März 2020


В момента играчите на Левски са в почивка предвид извънредното положение в страната. Не е ясно кога “сините” ще започнат подготовка, а дали въобще сезонът в efbet Лига ще се доиграе.