Левски се завръща на “Герена” в труден мач с Арда
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Отборът от Кърджали не познава вкуса на загубата от четири мача

Левски посреща Арда в мач от 10-ия кръг на efbet Лига на “Виваком Арена Георги Аспарухов” днес от 18:45 часа. Старши треньорът на “сините”, Станислав Генчев, не може да разчита на Фабио Лима, който все още се възстановява от контузия. Под въпрос е и участието на Карлос Охене, който пропусна предишния мач срещу Славия поради проблеми с коляното и не е тренирал пълноценно с отбора. Вероятно той няма да стартира като титуляр и в днешния двубой.

За Левски предстоящият мач с Арда е началото на трудна серия от срещи, които включват двубои с Ботев Пловдив, ЦСКА, Берое и Черно море. Това прави днешния сблъсък изключително важен за отбора в контекста на бъдещите предизвикателства.

Арда пристига в София със самочувствие, като тимът от Кърджали е непобеден в последните си четири срещи. Те записаха победи над ЦСКА (2:1) и Ботев Пловдив (1:0), както и равенства като гости на Черно море (1:1) и Славия (1:1).

Въпреки отличната форма на гостите днес, се очаква Левски да хвърли всички сили за победата, за да задържи напрежението върху Лудогорец на върха на класирането. “Сините” ще бъдат допълнително мотивирани и от завръщането си пред домашна публика след три поредни гостувания.