Добави коментар
"Сините" ще играят благотворителен мач в подкрепа на пострадалите от наводненията в Карловско

Отборът на Левски обяви, че ще излезе за благотворителен мач със съименика си от Карлово. Двубоят е с цел подкрепа на пострадалите от наводненията в общината.

26-кратните шампиони на България ще направят визита в родния град на Васил Левски в неделя от 16:00 часа. Това ще бъде чудесна възможност за феновете на тима от град Карлово и региона да се докоснат до своите любимци. Всички приходи от приятелския мач ще бъдат дарени.

Ето какво написаха от Левски:

„Левскари,

В неделя, 25 септември от 16:00 ч. в родния град на нашия патрон Васил Левски, представителният отбор на ПФК Левски ще изиграе благотворителен мач срещу местния си съименик, като всички приходи от срещата ще отидат в помощ на пострадалите от наводненията в община Карлово.

Всеки един от вас може да се включи в инициативата, закупувайки си виртуален билет „Заедно за Карлово“. Те се продават в официалния магазин на ПФК Левски, в мрежата на Eventim и онлайн.

В 14:00 часа в камерната зала на читалище „Васил Левски 1861“ в града ще се проведе и традиционната среща на ръководството на клуба в лицето на Наско Сираков, Станимир Стоилов и Ивайло Ивков с привърженици”.

Добави коментар
Гласувай:
5/5 - 7 гласували