Левски ще иска да се възползва от сътресенията в Спартак Варна
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" се целят в продължаване на победната серия в елита

Тази вечер от 19:00ч. Спартак Варна ще посрещне Левски в първия съботен сблъсък от програмата на 7-ия кръг в Efbet Лига.

И двата отбора започнаха по страхотен начин новата кампания и радват феновете си след първите шест кръга. Това се отнася особено за “сините”, които с пет победи от шест мача са лидер в класирането с 15 точки и допуснаха поражение единствено от хегемона Лудогорец. Нападението на Станислав Генчев пък е атомно с впечатляващите 16 попадения или средно по 2.6 гола на мач.

В синия лагер вече се говори за амбициите да се борят за първото място в края на сезона, но сега пред тях излиза коравия тим на Спартак Варна, който изненада не един от два отбора. Варненци вече “взеха скалпа” на два от водещите тимове у нас – Ботев Пловдив и ЦСКА, но сега ще липсва едно голямо парче от пъзела – Александър Томаш. Специалистът напусна “Коритото”, за да вади въглените от огъня именно в ЦСКА.

Въпреки това, “соколите” остават много сериозен съперник в този етап от шампионата и набрали скорост, могат да поднесат още една изненада, особено с подкрепата на феновете си по трибуните.

Сблъсъкът в морската ни столица обещава да бъде много интересен, като е доста възможно да видим поне два гола в срещата, а имайки предвид отличната форма на Левски и треньорските сътресения при Спартак Варна, фаворити за трите точки определено са “сините”.