Левски ще получи лиценз за Европа в понеделник
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Отборът на Левски няма да има проблем с лиценза си за участие в българското първенство и европейските клубни турнири. Днес се появи информация, че “сините” не са получили лиценз за Европа и има опасност да не играят в евро турнирите, но това е поради причината, че Лицензионната комисия към БФС не може да обработи наведнъж всички документи на клубовете.

Още преди няколко дни изпълнителният директор на Левски – Павел Колев, заяви че няма шанс тимът да остане без лиценз за Европа за следващия сезон. Колев сподели, че е по-вероятно Левски да не получи лиценз за европейските клубни турнири за по-следващия сезон 2021/22.

Новината, че отборът на Левски получава лиценз, както и останалите клубове (като Локо Пд например, който също към момента се спекулира, че е без лиценз), ще бъде качена на сайта на БФС в понеделник.

“Комисията няма как да разгледа всички документи наведнъж. Към момента няма отбор, който да не вземе лиценз. Левски ще получи лиценз на база документите, които са представили”, заяви лицензионният мениджър при БФС за колегите от Sportal.