Левски ще се опита да победи наранен Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Сините“ гостуват в Разград след отпадането на „Орлите“ от Шампионската лига.

Левски ще гостува на Лудогорец в Разград в Събота от 21:15 часа като „Сините“ са от позицията на лидер в Първа Лига след като спечелиха първите си 4 двубоя от новия сезон.

В същото време „Орлите“ също имат само победи от началото на първенството, но те изиграха само 2 мача до момента като заради ангажиментите си в квалификационните рундове за Шампионската лига си отлагаха гостуванията от Ефбет лига.

Преди няколко дни обаче Лудогорец отпадна кръг преди плейофите за влизане в груповата фаза на Шампионската лига като понесоха историческо унижение и бяха изхвърлени от Карабах, които ги победиха с 7-2 на Хювефарма Арена и сега за разградчани предстои плейоф за влизане в Лига Европа.

След шокиращата загуба Лудогорец уволниха своя наставник Георги Дерменджиев и ще бъдат пълна загадка в предстоящия си сблъсък срещу Левски, които под ръководството на Станислав Генчев се представят повече от отлично.

Това ще е чудесна възможност за Генчев да заяви амбиции на неговия отбор дори за титла като се опита да победи „Орлите“, които ще бъдат водени от временен наставник като обаче също така трябва да бъде много внимателен, защото една победа на Лудогорец над „Сините“ след катастрофата срещу Карабах може да доведе до рязко спадане на настроението сред феновете и футболистите на Левски.