google новини лого Последвай ни
Добави коментар

В Левски се надяват на по-добро бъдеще и за тази цел ръководството на тима има планове да стартира поредна мащабна кампания Тя ще стартира още преди началото на сезон 2020/21, който трябва да започне в края на месец юли.

Плановете на тима от “Герена” са до тогава да пуснат членски карти. Към този момент се уточнява каква да бъде цената им. По предварителни очаквания новите членски карти трябва да бъдат пуснати в продажба преди Общото събрание на клуба, което ще се проведе на 6 юли на стадион “Георги Аспарухов”. При липса на кворум сбирката ще се състои на 22 юли. На ОС трябва да бъде сменен Надзорния съвет, а новия орган да назначи и Управителен съвет.

От Левски направиха обещание, че ще искат да изградят прозрачен клуб. Дискутира се вариантът в бъдеще притежателите на членски карти да имат правото на глас при избора на ръководни органи – по този начин се процедира в испанските грандове Реал (Мадрид) и Барселона, нищо, че “сините” са АД.

Междувременно, вече почти е покрита и вноската на “сините” към НАП за месец юни. За нея са събрани над 113 000 лева като са необходими общо 143 000 лева.

Тимът на Левски продължава да се готви за рестартирането на родното първенство, като в петък вечер “сините” приемат Лудогорец от 21:00 ч.