Лидерът в Първа лига не изпуска парата и по време на паузата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Повелият временното подреждане в Първа лига Берое може и да се носи върху вълните на вдъхновението след оглушителната победа с 6:0 над Ботев (Враца), но Димитър Димитров и неговият щаб нямат никакво намерение да намаляват темпото.

Стана ясно, че по време на паузата, породена от мачовете на националните отбори, заралии ще изиграят две контроли, които ще позволят на някои от новите попълнения в тима да получат повече игрова практика.

В сряда момчетата на Херо ще се изправят срещу Черноморец (Бургас) като очакванията са, че сред стартовите единайсет ще се появят привлечените Кукула и Еривалдо.

В събота пък шампионът на България от 1986 година ще премери сили със солидно представящия се във Втора лига Хебър (Пазарджик), воден от бившия предводител на Левски и Септември (София) Николай Митов.

Междувременно португалското крило Еривалдо, който подписа с Берое като свободен агент, след като се раздели с Маритимо, не скри големите си oчаквания за престоя си в Стара Загора.

26-годишният играч, който има анголски корени, даде обширно интервю за LUSA – най-голямата португалска информационна агенция, в което се изказва доста ласкаво за посрещането си в България.

„Имам големи очаквания, но преди всичко искам да помогна на отбора да постигне целите си, защото като помагам на Берое, мога да се развивам и като играч“, коментира Еривалдо.