google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившият играч на Ман Юнайтед очаква други предложения

Джеси Лингард ще се присъедини към Евертън само в краен случай, защото е притеснен от финансовото затруднение на клуба, според информациите на Острова.

Мениджърът на “карамелите” Франк Лампард иска да подпише с Лингард след освобождаването на бившия английски национал от Манчестър Юнайтед, където той прекара цялата си кариера. След като записа само 16 участия във Висшата лига през миналия сезон, Лингард се надява, че добро начало на кампанията 2022/23 може да го върне в плановете на мениджъра на Англия Гарет Саутгейт за Световното първенство в Катар.

Евертън би бил добър избор за Лингард, но Тотнъм, Уест Хем и Нюкасъл също проявяват интерес – и 29-годишният играч няма да заиграе на “Гудисън Парк”, освен ако не е отчаян, пише The Sun. Изданието твърди, че Лингард има притеснения относно присъединяването към клуб с финансови проблеми, каквито в момента има Евертън.

Лингард беше страхотен за Уест Хям под наем през втората половина на сезон 2020/21, като вкара девет пъти в мачове от Висшата лига. Той не е играл за Англия, откакто участва в квалификация за Световното първенство срещу Андора през октомври.

Говори се, че треньорът на Тотнъм Антонио Конте се интересува от Лингард, защото иска да добави още английски играчи към своя отбор. Нюкасъл също е в силна позиция, тъй като има сериозни финансови възможности и може да си позволи бившия футболист на Ман Юнайтед.