Ливърпул е уверен, че ще задържи Трент Александър-Арнолд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мърсисайдци ще направят английския защитник един от най-скъпоплатените играчи в отбора

Ливърпул имаше невероятен старт на сезона под ръководството на новия си наставник Арне Слот. Въпреки че всичко изглежда върви в правилната посока, “червените” имат сериозни поводи за притеснение, тъй като договорите на три от техните звезди – Върджил Ван Дайк, Мохамед Салах и Трент Александър-Арнолд, изтичат в края на сезон 2024/25.

Грандът от “Анфийлд” обаче е уверен в удължаването на договора на защитника Александър-Арнолд. Медиите в Англия предполагат, че те може да са много близо до добри новини по отношение на крайния бранител и неговия договор. Той не е водил разговори с други клубове, освен с “червените”, които са оптимисти, че той ще подпише нов контракт.

25-годишният десен бек е един от най-добрите играчи на Ливърпул в продължение на години. Предвид изтичащия му договор, испанският гранд Реал Мадрид има интерес към него, тъй като го смята за по-добра опция от Дани Карвахал и Лукас Васкес.

Ливърпул няма намерение да губи един от най-добрите си играчи. Те работят усилено, за да продължат договора му. Мърсисайдският клуб е готов да го превърне в един от най-добре платените играчи и да го изравни по възнаграждение с Мохамед Салах. Новият му договор ще му носи близо £300 000 на седмица, ако Арнолд преподпише с тима.