Ливърпул е започнал преговори за халф на Ница
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" искат да се подсилят с Кефрен Тюрам

Ливърпул ще иска да подсили халфовата си линия с талантливия полузащитник Кефрен Тюрам от Ница. Французинът е на радара на няколко отбора от Висшата лига, а целта на мърсисайдци е да преборят конкуренцията за подписа на сина на легендарния футболист Лилиан Тюрам.

Цел номер 1 пред треньора Юрген Клоп е да привлече нови хора в полузащитата. Ливърпул няма шанс за Джуд Белингам, който почти сигурно ще продължи кариерата си в Реал Мадрид. Затова на “Анфийлд” са разгледали други опции и Кефрен Тюрам им е направил сериозно впечатление.

През настоящата кампания Тюрам е записал 48 двубоя във всички турнири за Ница, като има на сметката си 2 гола и 8 асистенции. Със силните си изяви той си спечели и място в Отбора на годината на френската Лига 1, а заедно с това и първа повиквателна за националния тим на Франция, като взе участие в мача срещу Нидерландия.

Според информациите, представители на Ливърпул вече са се срещнали с обкръжението на Кефрен и играчът има желание да защитава цветовете на “червените”.