Ливърпул и Лайпциг може да играят и реванша на неутрален терен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Преместаване от "Анфийлд" може да се наложи заради строгите мерки, които действат в Германия по отношение на пътуващите от Великобритания

Срещата-реванш от 1/8-финалите в Шампионската лига между английския шампион Ливърпул и германския РБ Лайпциг също може да се изиграе на неутрален терен.

Както вече стана ясно първият мач между двата отборa, в който домакин трябваше да бъде представителят на Бундеслигата, ще се проведе следващия вторник в Будапеща.

Реваншът е насрочен за 10 март, но строгите мерки, които действат в Германия по отношение на пътуващите от Великобритания, могат да доведат дотам, че играчите на Лайпциг да бъдат подложени на карантина за 10 дни, след като се завърнат от Острова.

С днешна дата тези мерки са в сила до 5 март, след което германските власти ще решат дали да ги удължат, като вероятността това да се случи не е никак малка.

Именно това е причината от Ливърпул да започнат да търсят резервен вариант. От УЕФА пък обявиха, че държат връзка с двете страни, за да могат своевременно да вземат решения.