Ливърпул и Манчестър Юнайтед следят ситуацията с Пулишич
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ливърпул и Манчестър Юнайтед са сред клубовете, за които се съобщава, че следят развитието на ситуацията на Кристиан Пулишич в Челси

Английската медия Daily Mail излиза с информация за развиетието на ситуацията относно Кристиан Пулишич. Звездата на САЩ може да напусне Челси, след като бе замразен на пейката след пристигането на Томас Тухел. Възможостта за напускането му е привлякла вниманието на клубове като Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Байерн Мюнхен.

В информацията на Daily Mail се посочва, че Пулишич не е доволен от липсата на игрово време след пристигането на Тухел, като бившият мениджър на ПСЖ все още не е дал титулярно място във Висшата лига на крилото на Челси. Недоволният Пулишич е доста възможно да напусне “Стамфорд Бридж” през летния трансферен прозорец, като европейските грандове следят ситуацията с него.

Кристиан Пулишич впечатли с изявите си в Борусия Дортмунд и през лятото на 2019 г. Челси го взе за заместник на Еден Азар. Звездата САЩ стартира трудно на “Стамфорд Бридж”, но успя да разкрие таланта си. Пулишич завърши сезон 2019/20 с 9 гола и 6 асистенции във Висшата лига под ръководството на Франк Лампард. Вълната нови звездни попълнения през лятото беше последвана от доста слаби резултати, които в крайна сметка костваха работата на Франк Лампард. Така Томас Тухел пое отбора, но той не разчита на Пулишич.

Неговата статистика – гол и асистенция в 20 мача от Висшата лига, показват, че Пулишич няма никакъв принос за Челси през този сезон. В същото време оторите на Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Байерн Мюнхен са нащрек. Мениджърът на английския шампион Юрген Клоп ще иска нови лица в нападение, тъй като атаката на “червените” изглежда беззъба.

Манчестър Юнайтед пък от много време търси качествено дясно крило. Оле Гунар Солскяер обича играчите, които могат да играят на няколко позиции в атака. Пулишич е способен да се справя на четирите позиции в атака, което го прави отличен вариант за нападението на “червените дяволи”. Фактът, че Пулишич вероятно ще струва по-малко от Санчо, също би бил движещ фактор за Манчестър Юнайтед.