Ливърпул има интерес към Михайло Мудрик
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
На "Анфийлд" разглеждат украинеца като заместник на Мохамед Салах

В последните дни се заговори, че крилото на Челси Михайло Мудрик ще напусне тима в близко бъдеще. И сега според информация на медиите на Острова се твърди, че украинският национал е в трансферните планове на Ливърпул. Те виждат 23-годишното крило като опция за заместник на Мохамед Салах.

Мохамед Салах ще бъде свободен агент през лятото на 2025 г., така че Ливърпул вече трябва да търси алтернативи на египтянина. Изглежда доста изненадващо, че Ливърпул са готови да подпишат с играч, който тепърва трябва да се доказва във Висшата лига. Освен това мърсисайдци искат той да замени играч, който несъмнено е един от най-добрите футболисти в историята на Висшата лига.

Челси плати около 100 милиона евро, за да подпише с Мудрик, преборвайки конкуренцията на Арсенал през 2023 г. Челси вероятно ще приеме оферта от 50 милиона евро за него, ако Ливърпул излезе с официално предложение. Тимът от Западен Лондон иска да намали поне на половина загубите от украинеца.

Има слухове, че Ливърпул скоро ще предложи нов договор на Салах. Египетският национал несъмнено е играч от световна класа и той им помогна да спечелят големи трофеи в последните години.