google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Джарад Брантуейт беше силно свързван с напускане на Евертън през цялото лято, но остана в клуба

Евертън успя да задържи Джарад Брантуейт в състава си въпреки трансферните слухове и интереса най-вече на Манчестър Юнайтед. Според информация на Football Insider, тимът на Ливърпул също се интересува от 22-годишния централен защитник и може да се опита да направи оферта за него в началото на 2025 г.

Младият защитник се оценява на 80 милиона паунда и може да се окаже качествено попълнение за Ливърпул. “Червените” ще правят опит да изградят отбор за бъдещето и се нуждаят от нов млад и качествен бранител на свое разположение.

Нидерладснкият стълб в тяхната защита Върджил ван Дайк е на 30 години и Ливърпул трябва да започне да планира живота си без него в близко бъдеще. Привличането на защитника на Евертън би било отличен избор. Брантуейт е смятан за един от най-добрите млади защитници в световния футбол в момента и той се е доказал във Висшата лига. Несъмнено младият футболист може да направи мигновено въздействие, ако се премести на “Анфийлд”.

Възможността да се присъедини към Ливърпул ще бъде доста привлекателна и за Брантуейт. Въпреки отдадеността си към Евертън, ще му бъде трудно да откаже на голям клуб като Ливърпул, дори и “червените” да са най-големият съперник на Евертън.