google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Адриен Рабио е възможно да продължи кариерата си на "Анфийлд"

Френският национал Адриен Рабио се очертава като трансферна цел на Ливърпул за подсилване на халфовата линия, пише медията Football Insider. Мърсисайдци обаче все още се надяват да подпишат с Мартин Субименди от Реал Сосиедад. Испанецът е желан от треньора на тима Арне Слот и ще струва пари на “червените”, докато бившата звезда на Ювентус е на разположение безплатно при условие, че изискванията му за годишна заплата бъдат изпълнени.

Субименди има освобождаваща клауза на стойност 51 милиона паунда, които Реал Сосиедад иска да бъдат изплатени изцяло. Ливърпул е по-склонен да плаща за новите си попълнения на вноски като всички други направени сделки, което може да създаде разминаване в преговорите между двата клуба.

Следователно Ливърпул държи всичките си възможности отворени в преследване на нов полузащитник, като 29-годишният финалист от Световното първенство Адриен Рабио сега фигурира в техния трансферен списък като алтернатива на Мартин Субименди.

Адриен Рабио е свободен агент, след като договорът му с Юве изтече. Неговото възнаграждение е около 10 млн. на сезон, което за момента спира “червените”. Рабио е по-опитен играч от Субименди, а към него има интерес и от други отбори, включително Манчестър Юнайтед.