Ливърпул обмисля привличането на дуо от Интер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Лаутаро Мартинес и Роберто Галиардини са следени от Ливърпул

Преди време тимът на Ливърпул имаше интерес към една от звездите на Интер – Николо Барела. Изданието Anfield Central издава нова информация, в която се посочва, че “червените” в момента са насочили вниманието си към дуото от нерадзурите – Лаутаро Мартинес и Роберто Галиардини. Шампионите на Серия А може да се разделят с доста играчи това лято поради финансовото си положение, а “червените” изглежда имат намерение да се възползват от ситуацията.

Мартинес беше ключова фигура за Интер през последните няколко сезона и изигра основна роля в триумфа им в Серия А през кампанията 2020/21. Интересът на Ливърпул към аржентинския нападател е логичен, като се има предвид, че Роберто Фирмино имаше разочароващ сезон, докато Дивок Ориги гледа към изхода на “Анфийлд”.

Що се отнася до Галиардини, италианецът може да се разглежда като директен заместник на Вайналдум, който ще напусне тима. 27-годишният Галиардини не бе ключов футболист за тима на Интер през миналия сезон, но може да намери своето място в отбора на Юрген Клоп.

В същото време става ясно, че Ливърпул има интерес и към Джонатан Иконе от Лил. Нападателят на френския шампион вкара 7 гола и записа 7 асистенции в 48 мача през миналия сезон. Футболистът е на 23 години и е минал през академията на Пари Сен Жермен.