google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мърсисайдци са готови да продадат колумбиеца, за да освободят място за звездното крило на Нюкасъл - Антъни Гордън

В Ливърпул обмислят да се разделят с един от основните си играчи – Луис Диас, преди края на трансферния прозорец, тъй като се стремят да направят място за потенциалното привличане на Антъни Гордън. “Червените” търсят подобрение на левия фланг и смятат, че крилото на Нюкасъл е идеалният да замести Диас.

Антъни Гордън се изкачи в редиците на Евертън и си направи име, докато играеше за първия им отбор, преди да се присъедини към Нюкасъл през зимата на 2023 г. Той се разви все повече през последните 18 месеца и се утвърди като един от най-вълнуващите играчи във Висшата лига.

Въпреки че му остават още две години от договора му със “свраките”, Ливърпул има амбицията да го привлече на “Анфийлд”. “Червените” са провели разговори с Нюкасъл по-рано през прозореца за сделка за размяна на играчи, включваща Гордън. Сделката не се осъществи, но мърсисайдският клуб остава с интереса си към английското крило.

На “Анфийлд” искат да привлекат млад и талантлив играч, който да води атаката им отляво. Тимът на Арне Слот може и да няма нови попълнения до момента, но работи на пазара. “Червените” се стремят да се подсилят с Мартин Субименди и Теун Копмейнерс, като ще направят офанзива и за Антъни Гордън, ако продадат Луис Диас.