Ливърпул плаща колосална сума за Белингам, взима го през 2023 г.
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Юрген Клоп иска Джуд Белингам в състава си

Английският гранд Ливърпул обмисля нов грандиозен трансфер за внушителна сума пари, след като това лято вече привлече Дарвин Нунес от Бенфика за над 100 млн. евро. Мърсисайдци сега са се насочили към големия талант на Борусия Дортмунд – Джуд Белингам. “Червените” ще платят част от сумата за трансфера това лято, а ще вземат играча през юли 2023 г.

Ливърпул прескочи трансферната бариера от 100 милиона евро, след като се договори за пристигането на Дарвин Нуньес от Бенфика, а Юрген Клоп и директорът Джулиан Уорд са готови за още една подобна маневра. С тази разлика, че супертрансферът ще бъде договорен и частично изплатен това лято и ще бъде реализиран през юли 2023 г.

“Червените” имат голямо желание да вземат Белингам още сега, но от Дортмунд не са готови да се разделят и с друга от звездите си, след като Ерлинг Холанд премина в Ман Сити. В Ливърпул обаче не се отказват и стартират преговори, като трансферът ще бъде реализиран след края на кампанията 2022/23. Мърсисайдци са готови да платят 100 милиона евро за халфа на “жълто-черните”, като една четвърт от тази сума ще бъде преведена през следващите месеци, за да им гарантира подписа на привличането на младия талант на Англия.