Ливърпул победи Брентфорд 2-0 в дебюта на Слот на Анфийлд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Новият треньор на „Червените“ стартира с победа пред феновете.

Ливърпул успя да се справи с Брентфорд като спечели с 2-0 на „Анфийлд“ в първия мач на Арне Слот на този стадион във Висшата лига и така отборът стартира новия сезон с 2 победи от 2 мача.

Домакините стигнаха до предимство в резултата след страхотна контраатака, която беше завършена от Луис Диас в 13тата минута като асистенцията за попадението беше на Диого Жота. До края на първото полувреме, обаче, зрителите на „Анфийлд“ не видяха нови попадения като чистите положения пред двете врати определено липсваха.

Вратарят на „Пчеличките“ Марк Флекен направи страхотно спасяване в началото на втората част, за да запази изоставането на своя отбор само 1 гол.

Нейтън Майкъл Колинс имаше страхотна възможност да изравни резултата в 56тата минута след удар с глава като единственото, което го лиши от попадението, беше страхотна реакция на Алисон.

Суперзвездата на Ливърпул Мохамед Салах се отскубна, преди да поеме страхотен пас от Луис Диас и да вкара в долния ляв ъгъл, за да направи преднината на „Червените“ 2 гола и да гарантира 3те точки за своя отбор в дебюта на Арне Слот на „Анфийлд“.