google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Грузинският национал е близо до нов договор с настоящия си клуб Наполи

Според информация на медията The Star, грузинският футболист Хвича Кварацхелия е обект на интерес от страна на Ливърпул. “Червените” обмисляха оферта за звездата на Наполи в последната седмица на летния трансферен прозорец. Но последната информация около 23-годишният футболист е, че е близо до подписване на нов договор с тима на Наполи, като по този начин нанесе удар върху амбициите на Ливърпул.

Хвича Кварацхелия е един от най-добрите играчи в Серия А, откакто се присъедини към Наполи от Динамо Батуми през юли 2022 г. Грузинският национал с 33 мача за страната си пристигна на стадион „Диего Армандо Марадона“ с много шум около себе си, след като превзе клубния футбол със страхотните си изпълнения.

Кварадона, както е наричан от феновете на неаполитанци, имаше ключова роля за спечелването на титлата от Наполи през сезон 2022/23. Грузинецът се радва на силен старт на новия сезон, като има гол и асистенция в двете си срещи в Серия А досега. Изявите на офанзивния футболист в Наполи привлякоха вниманието на Ливърпул и тимът от “Анфийлд” има интерес към Квара.

Кварацхелия е разглеждан като евентуален наследник на Мохамед Салах. 23-годишният футболист обаче нанесе удар върху надеждите на мърсисайдския клуб да го привлече, тъй като е близо до подписване на нов договор с Наполи, който може да стане факт тази седмица.