Ливърпул с офанзива за Варан, иска го на “Анфийлд” от лятото
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Френският защитник на Реал Мадрид е трансферна цел също на Ман Юнайтед и ПСЖ

Английският шампион Ливърпул вече се е свързал със защитника на Реал Мадрид Рафаел Варан, като “червените” директно са заявили на футболиста, че го искат в редиците си за новия сезон. Френският бранител се смята, че е трансферна цел и на Манчестър Юнайтед за летния трансферен прозорец, тъй като натавникът на Оле Гунар Солскяер харесва качествата му и го вижда като идеален партньор на Хари Магуайър в центъра на отбраната.

27-годишния централен брантител се разбира отлично със Серхио Рамос в центъра на защитата на “белия балет” през последните години. Договорът на французина обаче изтича през лятото на 2022 година и от Реал може да се наложи да го продадат, за да не напусне като свободен аент.

Френският хегемон ПСЖ е още един от кандидатите за Варан, след като все още не е намерил подходящ заместник на напусналия Тиаго Силва, който премина в Челси.

„OkDiario“ потвърждава, че Ливърпул също има сериозен интерес към Рафаел Варан. Според информациите мениджърът Юрген Клоп мечтае да разполага с Варан в състава си, за да има партньор от най-висока класа за Върджил ван Дайк, който трябва да се завърне от дълготрайната си контузия през следващата кампания.

Освен Рафаел Варан, Реал Мадрид може да продаде през това лято играчи като Иско, Гарет Бейл и Марсело, за да събере средства за привличането на Килиан Мбапе.