google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Пчеличките са в серия от пет мача без загуба, но Betano очаква мърсисайдски успех

След като приключи 2022 година с минимална домакинска победа – 2:1, срещу Лестър, днес шесткратният европейски клубен шампион Ливърпул гостува на Брентфорд в първия си двубой за 2023 година.

Червените са на шеста позиция във временното класиране на английската Висша с 28 точки, но пълен успех днес ще им позволи да изпреварят петия Тотнъм.

Нещо повече, победа в дуела с Пчеличките ще позволи на ансамбъла на Юрген Клоп да се доближи само на точка от Манчестър Юнайтед, който след победния старт на година се изкачи на четвърто място.

Брентфорд играе стабилно през този сезон и е точно в средата на табилицата – 10-а позиция с 23 точки, като е в серия от пет мача без поражение в първенството. За последно Пчеличките загубиха при гостуването на Астън Вила в края на октомври.

Настроението в лагера на домакините е приповдигнато и от новината, че мениджърът Томас Франк е сложил подпис под нов контракт с клуба.

Въпреки впечатляващият рейд, букмейкърът Betano.bg накланя сериозно везните в полза на мърсисайдци, които и днес ще излязат на терена без контузениети Луис Диас, Диого Жота, Къртис Джоунс и Артур.

Победа на Ливърпул е оценена с 1.61, докато коефициентът за пълен успех на Брентфорд 5.80. Също толкова внушителна е и ставката за евентуално равенство – 4.81.

Двубоят на “Брентфорд Къмюнити Стейдиъм” започва в 19.30 часа.