google новини лого Последвай ни
Добави коментар
18-годишният защитник Витор Рейс може да премине на 'Анфийлд'

Английският гранд Ливърпул наблюдава младия талант на Палмейрас – Витор Рейс, като може да направи оферта в близко бъдеще. Защитникът на “зелените” привлече вниманието на много големи отбори в Европа, като Ливърпул е един от тях и опипва почвата за 18-годишния бранител.

Палмейрас продължава да прави големи продажби на млади, изгряващи звезди, като Витор Рейс е следващият поред в това отношение. Тийнейджърът вече е започнал да се изявява и в първия отбор, а Ливърпул, Арсенал, Реал Мадрид и Барселона следят играча. Съобщава се, че Арсенал и Реал Мадрид са направили подход към играча, а сега Ливърпул влиза в голямото преследване за тийнейджъра.

Витор Рейс има огромна освобождаваща клауза от 84 милиона паунда, въпреки че никой от клубовете вероятно няма да плати такава сума. Независимо за колко Палмейрас ще продаде младия централен защитник, той ще бъде скъпа придобивка за европейските грандове.

Стандартна практика е клубовете да извършват надлежна проверка на играч преди трансфер и Ливърпул прави това в момента. Арне Слот иска да научи повече за бразилския талант и финалната оценка за привличането му ще бъде негово. Нидерландският специалист със сигурност може да развие Витор Рейс в защитник от най-висока класа.