google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" ще влязат в битката за звездата на РБ Лайпциг - Кастело Лукеба

Ливърпул е един от големите кандидати за подписа на френския защитник Кастело Лукаба. Отборите на Челси и Реал Мадрид също следят отблизо младият централен бранител на РБ Лайпциг, който може да напусне “червените бикове” срещу сума от около 60 милиона евро.

Кастело Лукеба винаги е бил смятан за огромен талант, докато бе част от редиците на Лион. След като РБ Лайпциг направи голямата продажба на Йошко Гвардиол в Манчестър Сити, незабавно се подсили с френския защитник срещу сума от близо 30 милиона евро и той доказа, че заслужава инвестицията.

Лукеба вече направи доста добри изяви за клуба от Бундеслигата, като привлече вниманието на някои от по-големите отбори на Стария континент. Съобщава се, че РБ Лайпциг ще бъде готов да удвои инвестициите си и да продаде Лукеба за сума от около 60 милиона евро през следващото лято.

Отборът на Ливърпул е попитал за евентуален трансфер Лукеба през лятото , но тогава “червените” са били информирани, че защитникът не се продава. Треньорът на мърсисайдци Арне Слот има желание да подпечата своя авторитет в отбора с попълненията си, а Кастело Лукеба е на челно място в неговия списък.