Ливърпул ще се бори с Ман Сити за марокански национал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ливърпул и Манчестър Сити се интересуват от привличането на 27-годишния защитник на Уест Хем - Найеф Агер

Английската медия The Sun твърди, че отборите на Ливърпул и Манчестър Сити обмислят трансфер за 27-годишния марокански национал Найеф Агер, който се утвърди като ключов играч за Уест Хем, откакто се присъедини към тима от Източен Лондон.

Бранителят бе привлечен на “Лондон Стейдиъм” срещу сума от 30 милиона паунда от Рен през 2022 г. Наскоро той беше свързван с преместване в Саудитска Арабия, което не се осъществи. Сега се твърди, че Ливърпул и Манчестър Сити ще се пробват да вземат защитника през следващите трансферни прозорци.

Ливърпул се нуждае от подсилване в защита, а Агер би бил качествено попълнение. Той може да се окаже подобрение на играчи като Жоел Матип. Матип е в залеза на кариерата си и историята му с контузии също е доста неприятна. Ливърпул трябва скоро да търси алтернативи на германеца, а централният защитник на Уест Хям би бил страхотна инвестиция. 27-годишният Агер е в топ форма и със сигурност би подобрил отбраната на мърсисайдци.

От друга страна, Манчестър Сити има качествен състав и остава да видим дали ще решат да се подобрят още повече, като подпишат с 27-годишната звезда на Уест Хям. Както е известно, “гражданите” взеха Йошко Гвардиол през лятото. Да направят оферта за Найеф Агер би било леко изненадващо, но Пеп Гуардиола знае най-добре кои играчи са му необходими за укрепване на състава.