Ливърпул ще спори с Арсенал за звезда на Лил
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Грандовете от Висшата лига с интерес към Ренато Санчес, който е следен и от Реал Мадрид

Според ексклузивна информация на 90 Min, Арсенал е готов да съперничи на Ливърпул в преследването на Ренато Санчес. Двата тима се свързаха с Лил, проучвайки възможността за трансфер и потенциалната цена на халфа, който се представя доста добре и на Европейското първенство.

След неуспешен престой в Байерн Мюнхен, Санчес възроди кариерата си във Франция. Той беше един от ключовите играчи на Лил в приказната им кампания в Лига 1 през изминалия сезон, в която се пребориха с Пари Сен Жермен, за да вдигнат титлата във френската лига. Халфът се представя добре и на Евро 2020, като показа много качества в мача срещу Унгария. Ренато бе и на ниво срещу Франция, когато започна като титуляр за сметка на Бруно Фернандеш.

Ливърпул е в надпреварата за подписа на Санчес, след като се нуждаят от заместник на Вайналдум. “Червените” са свързвани и с германския национал Флориан Нойхаус. Техният съперник във Висшата лига – Арсенал, също проучва възможността за трансфер на футболиста. Микел Артета иска да намери нов номер 10 за своя състав, който да помогне на тима за по-добро представяне през новия сезон.

Информациите също така сочат, че Реал Мадрид иска да си осигури услугите на португалския национал, като Карло Анчелоти преди това е работил с играча по време на съвместното им пребиваване в Байерн Мюнхен.