Ливърпул ще търси първа победа на Анфийлд със Слот
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Арне ще направи своя дебют във Висшата лига на „Анфийлд.

Новият треньор на Ливърпул Арне Слот ще направи своя дебют в английската Висша лига на „Анфийлд“ като „червените“ ще се изправят срещу Брентфорд.

Отборът, воден от нидерландския специалист, е фаворит като шансовете на „Пчеличките“ не са особено големи да измъкнат дори точка при гостуването си в града на Бийтълс.

Ливърпул стартира сезона с победа с 2-0 над новака Ипсуич като и двата гола бяха вкарани през второто полувреме и Арне Слот остана недоволен от представянето на своите футболисти през първата част. Дали ще видим „Червените“ да атакуват от първата минута в дебюта на Слот на „Анфийлд“ и много по-добро първо полувреме предстои да видим в неделния следобед.

За Брентфорд се очаква отново тяхната звезда Айвън Тони да не бъде на терена като от клуба работят над евентуален негов трансфер и поради тази причина не искат да рискуват нападателят да получи контузия и поради тази причина да пропадне евентуална негова мултимилионна сделка.

Салах пък ще се опита да отбележи във втори пореден двубой от началото на сезона като се разписа в откриващия двубой във Висшата лига за 9ти път и така е еднолично начело като най-добър реализатор в първия уикенд от новия сезон на английската Висша лига.