Ливърпул тръгва към осма домакинска победа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Червените ще имат възможност да увеличат преднината си на върха

Няколко дни след като разгроми Кристъл Палас със 7:0 шампионът Ливърпул се цели в осмата си поредна домакинска победа във Висшата лига през този сезон – срещу предпоследния в таблицата Уест Бромич.

До този момент Червените записаха седем пълни успеха в седемте си продукции на “Анфийлд” и е трудно да се повярва, че Албиън има сили да сложи край на феноменалната серия от 66 поредни домакински срещи без загуба в Премиър Лийг.

Любителите на статистиката все пак припомнят, че Уест Бром не загуби в последните си два гастрола на иконичния стадион – през януари 2018-а Дроздовете постигнаха изненадваща победа с 3:2 в турнира за ФА Къп, а месец и половина по-рано завършиха 0:0 и в двубой за първенството.

Букмейкърите определят Ливърпул като абсолютен фаворит за победата в днешната среща – Bet365 спортни залози предлага коефициент 1.12 за успех на Червените, а малко по-висока е ставката на родния Efbet online – 1.18.

Любителите на силни усещания, разбира се, биха могли да опитат с авантюристичното 19.00 за крайна победа на УБА при Bet365 и 18.00 в Еfbet. Коефициентите за двоен шанс (победа или равен за гостите) също са огромни и варират между 5.50 и 6.00.

Топ-типстърите на 7 Спорт все пак се придържат към логиката и не очакват изненада, прогнозирайки пореден успех за Ливърпул и двубой с повече голове.

Двубоят започва в 18.30 часа и ще бъде излъчен пряко по “Диема Спорт 2”.