Ливърпул започна преговори за привличането на Родриго Де Пол
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Звездата на Удинезе може да премине на "Анфийлд"

Отборът на Ливърпул вече се готви за напускането на халфа Джорджиньо Вайналдум, като “червените” са намерили идеалния му заместник – аржентинският халф Родриго де Пол.

Договорът на Вайналдум с клуба от “Анфийлд” е до края на настоящия сезон и той почти сигурно ще премине в Барселона, където ще се събере с треньора Роналд Куман. Двамата са в отлични взаимоотношения като работиха заедно в националния отбор на Нидерландия.

Звездата на Удинезе Родриго Де Пол е считан пък за заместника на нидерландския халф, пише „Todofichajes“. Аржентинецът е следен от Ливърпул от известно време и шампионът на Англия може да го привличе, ако Вайналдум си тръгне.

Към Родриго де Пол има сериозен интерес, като го следят още отборите на Лийдс Юнайтед, Ювентус и Интер. Удинезе са поставили цена от 35 милиона евро на аржентинския халф. Ливърпул обаче е във водеща позиция за привличането на аржентинския халф, тъй като клубът вече е влязал в контакт с 26-годишния футболист за евентуален негов трансфер на „Анфийлд“.

През настоящия сезон Родриго де Пол е изиграл 17 мача за Удинезе в Серия А, кто има 3 попадения. През миналия сезон Де Пол взе участие в 34 двубоя за Удине, отбелязвайки 7 гола. Аржентинецът е звездата на тима от “Дачия Арена” и ще бъде голям удар за клуба, ако бъде продаден.