Локо Пловдив набеляза защитник на Витория Баия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Отборът на Локомотив Пловдив може да подсили своята отбрана с ляв бек от Бразилия, съобщават местните медии. “Черно-белите” имат интерес към 20-годишния Луан Габриел, който в момента играе за втородивизионния Витория Баия. В този тим се подвизава и бившият играч на Лудогорец Марселиньо.

Желаният бранител от пловдивчани все още не е играл от началото на този сезон. Наставникът на носителя на Купата на България Бруно Акрапович търси заместник на продадения в Атромитос за почти 100 000 евро Йосип Томашевич. За такъв бе гласен хърватинът Кристиан Илич, но той се чувства по-комфортно или в средата на терена, или вдясно. В момента в лявата зона босненският специалист може да използва само Момчил Цветанов, който обаче има нужда от силна алтернатива предвид натоварения календар на “черно-белите”.

Любопитно е, че към Марселиньо, с когото Луан Габриел е съотборник във Витория Баия, имаше интерес от страна на Локо Пловдив преди няколко месеца. Това се случи в ддните, в които стана ясно, че легендата на “орлите” ще напусне Разград след 9 години. До трансфер обаче не се стигна, тъй като на “Лаута” нямаше как да плащат високата заплата на бразилеца.

“Бруно Акрапович каза една много умна приказка, която подкрепям. Ако Марселиньо иска 2500 долара заплата, му я давам веднага и да идва. При нас си има ред и порядък. Всяко нещо си има цена и се знае колко е”, категоричен бе шефът на “смърфовете” Христо Крушарски.